Algemene -, topklinische- en academische ziekenhuizen

Academische – Topklinische –  Algemene Ziekenhuizen

Dagelijks wordt er in ziekenhuizen geïnvesteerd. Een grote variëteit aan investeringen qua type, aantallen en de hoeveelheid geld dat ermee gemoeid is. Ook de financiering hiervan is  divers vanuit jaarlijkse budgetten, subsidies en giften. Inkomsten komen uit de DBC-declaraties die na de behandeling ingediend kunnen worden. Pay as you earn is feitelijk een hele logische stelling. Want waarom moeten zaken voorgefinancierd worden die gedurende jaren via de DBC-declaraties teruggegeven worden. Staat het budget vast dan is het lastig niet geplande apparatuur aan te schaffen. Het apparaat is nog niet afgeschreven maar feitelijk verouderd en er is nu al een meer innovatieve op de markt waarmee ik mijn cliënten beter kan behandelen.

Leasing is een alternatieve financieringsvorm maar het service aspect bij leasing wordt steeds belangrijker. Een voorbeeld het wijzigen van apparatuur in een lease wanneer dat werkelijk is gewenst en niet te hoeven wachten tot contract is geëindigd. De kosten per maand kunnen we zelfs ongewijzigd laten.

De leaseoplossingen van Medilease hebben werkelijk toegevoegde waarde voor ziekenhuizen en passen naadloos in de (financiële) organisatie.

Bent u toe aan een goed gesprek over leasing, wij komen graag naar toe luisteren goed en bieden dan een op uw situatie aangepaste offerte aan.

Medilease PRO
Medilease GO