Eenvoudig en overzichtelijk naar een slimme financiering

Als u besluit uw plannen te financieren met behulp van MediLease, heeft u twee mogelijkheden: en .
Met MediLease GO financiert u snel en rechtstreeks enkelvoudige apparaten met een prijs vanaf € 5.000,- tot ongeveer € 70.000,-. Klik en volg de instructies.

Als uw plannen meer dan één apparaat omvatten of anderszins omvangrijker zijn, dan leent MediLease PRO zich beter voor u. Dat betekent dat een van onze lease adviseurs persoonlijk met u uw financieringsbehoefte analyseert en een oplossing op maat aanreikt. Als u direct al een afspraak wilt inplannen, klik dan .

De praktische afhandeling
Zowel bij MediLease Go als MediLease PRO vindt er een financiële toetsing plaats. Als die positief is, ontvangt u van ons het leasecontract. Dit dient u getekend te retourneren per post: MediLease Postbus 24, 5260 EE Vught. Als dat bij ons binnen is, geven wij de leverancier opdracht de bedrijfsmiddelen bij u te leveren conform overeenkomst. De betreffende factuur wordt naar ons gestuurd en door ons betaald zodra u heeft aangegeven dat de levering naar wens is. Dit maakt u aan ons kenbaar door het acceptatie formulier in te vullen dat we met het contract hebben meegestuurd. Dit formulier kunt u aan ons mailen: info@medilease.nl. Dan pas betalen we de leverancier en start het contract. Omdat de factuur van de leverancier op naam van MediLease staat heeft u geen document waarmee u de BTW bij de belastingdienst kunt terugvorderen. Daarom ontvangt u nog een factuur die u speciaal daarvoor kunt gebruiken (indien relevant).

Mijn MediLease (in aanbouw)
Gedurende de leaseovereenkomst maken wij een apart account voor u aan in MijnMedilease. Vanaf de website kunt u daarop inloggen om al uw gegevens handig bij elkaar op een plek te kunnen inzien. Zo kunt u:

  • met up-to-date informatie het hele leaseproces volgen;
  • de lease budgetten voor de investeringen volgen;
  • de contracten inzien die in de loop der tijd zijn afgesloten;
  • facturen van de leverancier inzien en goedkeuren;
  • de producten uit uw leasecontract naar eigen inzicht beheren.
Medilease PRO
Medilease GO