Partners

Kies voor synergie

Als leveranciers van medische bedrijfsmiddelen hun omzet structureel willen verrijken met de lease mogelijkheden van MediLease, worden ze MediLease Partner. Dat betekent dat ze hun cliënten actief lease als financieringsoptie aanbieden. Andersom biedt MediLease hun productmogelijkheden aan bij haar cliënten hoewel met klem moet worden gesteld dat de cliënt zelf de keuze maakt voor de medische apparatuur en de leverancier. MediLease behoudt te allen tijde haar onafhankelijkheid jegens haar opdrachtgevers.
De synergie tussen de MediLease en haar partners is sterk en leidt tot mooie innovaties en verantwoorde groei in de sector. Lease voegt waarde toe aan de producten die u verkoopt en zorgt voor hogere omzet en marge. Veel zorgondernemers maken er daarom dankbaar gebruik van. Soms betreft het een grote investering in de complete inrichting van een nieuwe kliniek, een ander keer gaat het om een afzonderlijke aanschaf van een nieuw apparaat. Maar u de leverancier bepaalt wat wij uw klant doen, u zit achter het stuur en wij ernaast. We gedragen ons als partners en zijn beschikbaar op het moment dat u dat wenst.

U kunt uw actieve houding versterken door aan uw website, bijvoorbeeld op relevante productpagina’s, onderstaande banner toe te voegen. Die informeert de zoekende klant direct effectief en opent extra mogelijkheden voor hem of haar, voor u en voor ons. Vindt u dit een goed idee maar heeft u liever een ander banner formaat? Laat het ons dan weten want dan maken we er een op maat voor u. De banner kunt u laten verwijzen naar onze website.

MediLease partner banner


Eigen partnerpagina
Op het portaal Mijn MediLease hebben MediLease Partners toegang tot hun eigen partnerpagina. Daar vinden ze alle relevante informatie van cliënten, met leasecontracten, de geleasde bedrijfsmiddelen, details van de contracten en wat dies meer zij.

Als u onderstaand formulier gebruikt, nemen we snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Boost uw business!