Regel snel en effectief uw financiering

Medilease GO

MediLease GO helpt u snel en effectief met de aanschaf van nieuwe medische apparatuur als u zelf het aankoopbedrag niet wilt betalen (feitelijk schiet u iets voor wat uw cliënten of de DBC/DOT-declaraties straks weer aan u gaan terugbetalen). Bij MediLease GO gaat het om bedragen van €5.000,- tot ongeveer  €100.000,-.  Met de MediLease GO procedure kunt u eenvoudig een financial lease contract afsluiten. Op het moment dat de laatste termijn is voldaan bent u eigenaar van de medische – of ICT apparatuur. Dit is een eenvoudige en overzichtelijke manier van financieren als het om een apparaat of ander bedrijfsmiddel gaat dat niet of nauwelijks aan technologische vernieuwing onderhevig is.

Zo werkt het
Gebruik de calculator van onze  en vul uw gegevens in. De uitkomsten van de calculator komen in het formulier te staan. Voeg de offerte van de leverancier toe aan het formulier. Heeft u geen offerte? Vul dan de gegevens van de leverancier in en omschrijf het apparaat dat u wilt aanschaffen.

Snelle afhandeling
Wij verwerken de gegevens. Na een positieve financiële toetsing sturen wij u nog dezelfde werkdag het contract op. Nadat we dat getekend retour hebben ontvangen, geven wij onmiddellijk de leverancier opdracht aan u te leveren en de factuur aan MediLease te sturen. Voordat de factuur wordt betaald vernemen we graag van u of alles naar wens is geleverd via een speciaal acceptatie formulier. Dan pas start het contract.

Extra mogelijkheden bij Medilease

  • Het is gebruikelijk bij een financial lease dat de BTW vooraf wordt betaald. Bij MediLease kunt u, als u niet BTW plichtig bent, de BTW mee financieren, dat is wel zo handig. Als u wel BTW plichtig bent dan kun u de BTW gewoon terugvragen bij de belastingdienst.
  • Als u meerdere apparaten tegelijkertijd wil aanschaffen of een groter bedrag wil investeren, dan is wellicht interessanter. Dat betekent dat een van onze lease adviseurs persoonlijk met u uw financieringsbehoefte analyseert en een oplossing op maat aanreikt.
lease calculator
Medilease PRO